Vraag : Hoe stel ik FTP Voyager zo in dat dezen met RaidenFTPD via SSL verbindt?

Antwoord : Ten eerste, vergewis U er van dat uw RaidenFTPD versie nieuwer is dan versie v2.2 build 800+ , en dat uw RaidenFTPD/SSL aan staat (alleen beschikbaar in versies met commerciele licentie). Start nu het te gebruiken FTP programma FTP Voyager 9.04+ van www.rhinosoft.com

Stel uw Server IP + PORT (met implicit SSL geactiveerd) is 127.0.0.1 PORT 990 << (de standaard poort voor implicit SSL). Als U explicit SSL wilt gebruiken dien U zich er van te verzekeren dat uw RaidenFTPD versie nieuwer is dan v2.2 build 800

Stap 1: Start uw FTP Voyager

Open de ftp site 'profile manager' , maak een nieuw 'FTP site profile' en voeg het IP nummer, de gebruikernaam(username) en het wachtwoord(password) in.

Als U dat heeft gedaan, selecteer de 'advanced' knop, selecteer 'Connection' uit de boom in het linker paneel, en vink de PASV mode aan.

Selecteer daarna 'Security' uit de boom en zet 'Connect Using' naar ' SSL Implicit Encryption" en de poort ('Port') naar 990, let op dat wanneer U hier 990 plaatst dat dat uw server's SSL poort is en dat poort 21 van de vorige pagina ('Connection') niet meer in effect is.

Stap 2: Gebruik nu FTP Voyager om met de RaidenTunnel/SSL te verbinden

Als U een verbinding heeft, dan zal U worden gevraagd of U het server certificaat wilt accepteren of niet, kies om te accepteren (waarom immers niet?)

Als U bezig bent met het verbinden, dan kunt U de SSL afhandelings berichten in het log venster bekijken.

Dat is ALLES

Copyright © RaidenFTPD TEAM , ALL RIGHTS RESERVED

REVISION 2.4, 2024-05-24

FTP server | Streaming server | WEB server