Q : Hvordan sette opp en FTP protokoll bouncer for RaidenFTPD?

A : En FTP protokoll bouncer er først og fremst brukt til og gjemme/beskytte FTP serveren, du kan kalle det en slags brannmur for FTP serveren din, RaidenFTPD kan jobbe sammen med mange forskjellige typer FTP protokoll bouncers.

Inngangsnivået for FTP protokoll bouncer er en command session only uten noe slags sikkerhet, imidlertidlig er det mulig og finne ut av serverens IP address via PASV command responsen fra FTP serveren, det er også noen bouncere som kan bruke data session protection. Men den høyeste nivået vil være SSL enabled FTP bouncing, da vil det ikke være mulig og sniffe noen av kommandoene eller data fra en SSL enabled FTP protokoll bouncer, denne følgende listen inneholder effektive bouncer produkter (ingen av dem er lagd av RaidenFTPD team)

DIKE : sikkerhet gjennom IDNT, DATA+CMD sessions bouncing

PORT TUNNEL : Innebyd IP sjekkingssikkerhet, DATA+CMD sessions bouncing

SECURE TUNNEL : SSL kryptering, DATA+CMD sessions bouncing (bare Passive data connection er bounced på grunn av SSL)

For og sette opp DIKE, vennligst les installasjons manualen og du trenger bare og gjøre en ting på RaidenFTPD sin side, og det er og åpne *.ftpd filen din, find BOUNCERIP linjen, og skriv inn IP addressen til bouncer maskinen, og husk og bruk Check IP after login i server option. Husk at IP checking er fremdeles utøvd av RaidenFTPD serveren.

Vi har klargjort noen tutorialer om hvordan installering av PORT TUNNEL og SECURE TUNNEL , klikk på linkene hvis du vil vite hvordan man setter opp FTP protokoll bouncere.

Mangfoldige Bouncere er støttet etter versjon 2.2. build 54, for og aktivere dette, putt IP1,IP2,IP3 på BOUNCERIP linjen, husk at du ikke kan bruke Domain Name, du må bruke den fulle IPen.

Det var alt

 

Copyright © RaidenFTPD TEAM , ALL RIGHTS RESERVED

REVISION 2.2 , 2001/12/20