Q : Hvordan sætter man en FTP protocol bouncer op for RaidenFTPD?

A : En FTP protocol bouncer bruges mest til at gemme/sikre FTP serveren. Man kan kalde den en slags firewall for FTP serveren. RaidenFTPD kan anvendes sammen med forskellige slags FTP protocol bouncere.

Begyndelse niveauet for en FTP protocol bouncer er blot en command session bouncer uden nogen sikkerhed. Det er dog stadig muligt, at bestemme serverens IP addresse udfra de PASV instruktioner som serveren sender. Derfor er der også bouncers der kan sikre en data session. Den højeste form for sikkerhed er FTP bouncing med SSL, med dette, vil det end ikke være muligt at sniffe en instruktion (commands) eller noget data. Nedenstående liste indeholder nogle bouncer produkter du måske kan bruge (disse er ikke designet af RaidenFTPD teamet)

DIKE :sikkerhed via IDNT , DATA+CMD sessions bouncing

PORT TUNNEL : Indbygget sikkerhed med IP checkning, DATA+CMD sessions bouncing

SECURE TUNNEL : SSL enkryption, DATA+CMD sessions bouncing (kun PASV data forbindelser er bounced på grund af SSL)

For at opsætte DIKE, kan du læse dens installations noter, du behøver blot at gøre en ting for at få den til at virke med RaidenFTPD. Åben din *.ftpd fil og find linjen med 'BOUNCERIP'. Indsæt her IP addressen på den maskine der skal bounces. Du skal osse bruge 'Check IP after login' i server konfigurationen. Bemærk at IP chekning stadig håndteres af RaidenFTPD serveren.

Vi har allerede klargjort nogle hjælpesider hvis du vil installere PORT TUNNEL og SECURE TUNNEL.

 

Flere Bouncers er understøttet med version 2.2. build 54 og opefter. For at anvende dette, skal du blot skrive IP1,IP2,IP3 i BOUNCERIP feltet. Bemærk at domæne navn ikke virker - du skal skal skrive den FULDE IP!

That's All

 

Copyright © RaidenFTPD TEAM , ALL RIGHTS RESERVED

REVISION 2.2 , 2001/12/20