V : Hoe een FTP protocol bouncer opzetten voor RaidenFTPD?

A : Een FTP protocol bouncer wordt in de eerste plaats gebruikt om uw FTP server te beschermen of te verbergen, u zou het een firewall voor FTP server kunnen noemen , RaidenFTPD kan werken met verschillende soorten FTP Protocol bouncers .

Het FTP protocol bouncer is in eerste instantie alleen een command sessie bouncer zonder beveiliging , hoewel het nog steeds mogelijk is om het IP adres van de server te achterhalen via het PASV commando door reactie van de FTP server , vandaar zijn er ook enige bouncers die ook de data sessie beschermen . Het hoogste beveiligings niveau is SSL ingeschakelde FTP bouncing , het is niet mogelijk om dan enig commando of data van een SSL ingeschakelde FTP Protocol bouncer te onderscheppen , de volgende lijst bevat een aantal handige bouncer products (ze zijn niet gemaakt door het RaidenFTPD team)

DIKE : beveiliging door IDNT , DATA+CMD sessies bouncing

PORT TUNNEL : ingebouwde IP controle , DATA+CMD sessies bouncing

SECURE TUNNEL : SSL encryptie , DATA+CMD sessies bouncing (alleen Passive data connectie is bounced door SSL)

Om DIKE te installeren , leest u de installatie opmerkingen. U hoeft maar 1 ding te doen aan de RaindenFTPD kant. Dat is het openen van uw *.ftpd bestand , zoek de regel BOUNCERIP , vul hier het IP adres in van de bouncer machine , en gebruik Check IP after login in de server options. Let op dat de IP adres controle nog steeds wordt gedaan door RaidenFTPD server

We hebben enige handleidingen gemaakt voor het installeren van PORT TUNNEL en SECURE TUNNEL , klik op de link als u enige hulp nodig heeft bij het opzetten van deze FTP protocol bouncers .

Meervoudige Bouncers zijn ondersteunt na versie 2.2. build 54 , om deze in te schakelen hoeft u alleen maar simpel IP1,IP2,IP3 in te vullen bij de regel BOUNCERIP . Opmerking: het invullen van domein namen zal niet werken, u moet een volledig IP adres invullen.

Dat is ALLES

 

Copyright © RaidenFTPD TEAM , ALL RIGHTS RESERVED

REVISION 2.2 , 2001/12/20